Meny Stäng

Varmt som bara den

Och en bil som bråkar dessutom. Har varit lite slö på att uppdatera här sista tiden men värmen som vi har nu gör att man gärna sitter ute i skuggan för där är det svalare än inne i och med att det åtminstone fläktar lite grann.

Har fått ett fel som är mindre roligt på bilen nu, visade sig igår att givaren som styr när fläkten till kylaren ska köra gett upp, var ju bara att åka hem och försöka konstatera vad som gett upp, kunde ju varit en säkring och även fläkten men det var givaren som styr när fläkten ska snurra och kyla som gett upp, är ju inte direkt så man har såna liggandes hemma men eventuellt har en kompis en i garaget, han ska kolla det i morgon, annars får man beställa en i morgon och hoppas man får den i tid så man slipper flytta fram besiktningstiden, är ju redan betald och bara en vecka bort så bara att hoppas man hinner fixa det innan dess.

Idag blir det bara en lugn dag hemma, eventuellt en sväng med rullen om jag nu ids fara ut, tog sovmorgon idag då jag liks inte kan åka iväg någon stans utom raka spåret till kompisens garage för att fixa fläkten och oljebyte m.m.

Håller även på att fundera på att byta utseende på sidan men har inte bestämt mig för hur jag vill att den ska se ut riktigt ännu, sitter och leker med ”Instant_wp” som är ett gratisprogram för att lära sig mer om hur WordPress fungerar och där man kan bygga en hemsida lokalt på datorn eller på ett USB-minne så kan man sitta och leka med det vart man än är bara man har med sig USB-minnet och har tillgång till en dator.

Men nu ska jag börja med att få på mig kläder så man kan gå ut på altanen och ta sig en kaffe.