Meny Stäng

Varmt och gott

Nu har det ju varit några dagar med sol och värme, har faktiskt tack vare värmen mått riktigt bra i kroppen i veckan så jag har orkat ta tag i städningen, har fått bort en hel del, nu är det bara köksgolvet kvar som ska fixas samt att jag måste plocka undan lite i vardagsrummet innan jag är klar.

Tyvärr så gav ju vänster axel upp halvt idag, vaknade med armarna ovanför huvudet vilket inte är så lyckat, så idag har jag fått ta det lugnt med vänster armen så jag slipper få mer ont i den.

Hade ju tänkt mig att åka ner på stan idag/kväll men kände att det skulle göra allt för ont i axeln att ta rullstolen samt att jag inte skulle orka stå så länge som det pågår, tyvärr så håller dom ju till nere vid kajen och ska man ta sig dit med rullstolen så är det brant utför och även uppför när man ska därifrån så jag skippade det, får väl kanske göra ett försök att komma sig ut och träffa folk i morgon istället.

Men nu blir det att se på dumburken en stund innan man lägger sig och kramar kudden.