Meny Stäng

Värmebölja och låst bäcken

Nu har vi haft en rejäl värmebölja här under sista veckan, tempen har på min altan varit som mest +38 grader i skuggan vilket ju varit i högsta laget.

Jag började faktiskt få lite problem med värmen igår trots att jag drack rätt så bra hela veckan men fick lov att köra Resorb i alla fall.

Dessutom har man ju haft problem att sova då det varit för varmt trots att man har konstant fördraget och mörklagt i sovrummet.

Idag vaknade man med ett bäcken som hade låst ihop sig, kändes inget när man klev ur sängen men väl när man satt på toa så började det skära av smärta i ryggslutet och även i vänster höften som jag ju har en hel del problem med.

Tänkte att det blir nog bättre bara man fått sig en varm dusch, det hjälpte inte för 5 öre, blev snarare så att jag knappt kunde torka mig och borsta tänderna då jag knappt kunde stå utan att det skar som knivar i bäckenet.

Tog mig i alla fall in i köket och fick i mig frukosten och medicinerna innan man haltade sig in i vardagsrummet för att försöka få till bäckenet i soffan, gick inte alls det heller så blev att släpa sig in i sovrummet i stället, lyckades få loss lite av låsningen så man i alla fall kunde gå hyfsat utan att det skar som knivar, dock har man ont som jag vet inte vad ännu, men bara att härda ut, man får ju snart ta kvällsmedicinen så får hoppas den funkar så man får sova i natt och att bäckenet hoppar rätt igen.

Men nu är det tv som gäller och hoppas man får loss bäckenet snart för annars blir det 1177 och sjukresa för att få hjälp att få loss det eller så blir det att ringa Fysioterapeuterna i morgon och hoppas på en akuttid.