Meny Stäng

Varför ska det snöa nu??

Nu tycker jag banne mej att det får vara slut på snöandet för den här vintern, går ju knappt att ta sig fram alls med rullstolen.
Är det inte för att det är oplogat så är det för mjukt i snön, men att skicka hit en traktor att få bort lite snö så det går att rulla verkar inte funka, har snöat 5 gånger nu sen traktorn var och skottade på gården och parkeringen sist.

Dessutom slog ju vädret om igen så då kom ju givetvis värken som ett brev på posten, var ju tur det var lite att göra idag på kansliet så man kunde göra kort dag och åka hem innan man fick allt för ont i kroppen.
Blev faktiskt riktigt glad då jag fick veta att träningsmatchen i morgon för UIK:s F19 blev inställd då motståndarlaget fått förmånga sjuka så blev ledig, är dock träningsmatch på söndag för A-laget då dom möter Sundsvalls DFF på Umeå Energi Arena SOL kl. 16.00 så då blir det att vara på plats och köra speaker igen.

Får se om man orkar i morgon så kanske man åker till Överboda och grattar brorsans älsta som fyller 24 på onsdag men är hemma hos mamma över helgen då dom flyttat till Sundsvall, dessutom fyller ju brorsan år i morgon med så kanske hinner gratta honom med om han nu inte kommer dit med.

Men nu blir det att ägna sig åt dumburken en stund innan man viker in årorna och paddlar in i drömmarnas värld om man nu får sova vilket brukar gå sådär när man har den här värken.