Meny Stäng

Varför är man så trött?

Det är en fråga jag ställt mig ofta nu på senare tid.
Verkar som det inte spelar någon som helst roll om jag sover 4 timmar eller 16 timmar, är ändå lika trött och slut.

Försöker i alla fall att komma mig ut lite i alla fall så man inte bara sitter inne i lägenheten och inte gör nått alls.

Råkade ut för något väldigt mysko igår, backspegeln på passagerarsidan ramlade glaset loss från, tyvärr var jag ca 2 dm för långt från gräset för att det skulle hamna där och hålla så blev att åka och beställa ett nytt på Carstedts som är dom som servar Saab i Umeå numera.

Sen när jag var in på Biltema en sväng och skkulle åka hem så startar jag bilen normalt och allt är OK enligt displayen men trots det tändes motorlampan, testade att koppla in felkodsläsaren men fick inte fram någon felkod på den så får kolla senare när man har ork om man hittar något, för bilen går normalt trots att lampan lyser så förmodligen är det nog något lätt fel att åtgärda men som sagt så får jag prova att få ut felkoder senare när orken finns för idag finns det ingen ork alls.

Så nu ska jag ta och lägga mig på soffan och glo på dumburken istället för att sitta här och bli tröttare i kroppen.