Meny Stäng

Varför???

Ja den frågan kan man verkligen ställa sig i och med att man nu kommit in i ett skov och får ont i kroppen trots att man inte gör just något alls.

Har som dom flesta nog vet haft en så kallad Extratjänst på Umeå IK FF:s kansli sista året och det tog slut nu den sista juni vilket innebär att jag nu är tillbaka i karusellen som kallas Jobb och Utvecklingsgarantin igen.
Fördelen nu är att jag kan ta det lugnt hela juli och inte behöver göra just något alls vad gäller jobbsökande och så, det är ju semestertider och den handläggare jag har fått har ju semester så alltså har jag med det.

Jag kommer dock att fortsätta min kamp mot Försäkringskassan då jag ju faktiskt blivit sämre än jag var sist jag sökte, orkar mindre, har mer ont i ben och fötter, det enda som blivit bättre är ju faktiskt vikten, jag har ju lyckats gå ner i vikt vilket ju är bra, men det är inte på grund av att jag tränat eller gått mer än tidigare utan på grund av att mitt blodsocker sköt i höjden så jag fick utöka intaget av Metformin vilket gjorde att blodsocker nivåerna gick ner och även aptiten gick ner då vilket innebar att jag ju äter mindre och därmed tappar i vikt.

Tyvärr blir ju inte min EDS bättre av det då man hela tiden måste göra saker man inte orkar med egentligen.

Nu slipper jag ju en massa grejer inför matcherna men jag har ju ändå kvar att få reklamen att funka på LED skärmarna och att fixa med laguppställningar m.m. samt även sköta musiken och så.

Men nu blir det kvällsmedicinen och sen se om det är något vettigt på dumburken för hjärnan börjar koppla ner nu så inte lönt att försöka göra något vettigt på datorn.