Meny Stäng

Vad händer med min sida?

Som jag skrev tidigare så bråkade ju min sida rejält här ett tag, tillägg som slutade funka och allt.
Har nu bråkat ett bra tag med detta och kontaktat supporten för tillägget och dom hittade en möjlig förklaring men det måste jag ta med mitt webbhotell.
Satte mig då och letade igenom kunskapsbanken på webbhotellet för att se om jag hittade hur jag skulle göra, men hittade inget och skrev då en fråga till dom och skulle just skicka iväg den när deras sida gick ner, blev ju lite less på det, testade då att logga in på mejlen och det sket sig med, testar då att logga in på hemsidan och det funkar, dessutom fick jag igång tillägget så nu funkar det som jag vill hyfsat på sidan igen.
Har dock fortfarande tänkt byta utseende på sidan men kommer att jobba lokalt på datorn med det tills jag är nöjd med den och känner att den funkar bra.

Men idag har jag ju haft min återhämtningsdag och kan lova att det behövdes, var dödstrött trots att jag sov från 23.30 till 11.00 idag, blev en sväng extra i sängen efter frukosten.
Sen så hade jag tid hos läkaren för att få ett intyg för att söka handikapptillståndet så jag kanske kan få utnyttja parkeringarna närmast butikerna i framtiden.
Är bara ett välliknande foto som fattas plus att fylla i och skriva ut ansökan och skicka in den.

Men nu är det strax sängen som gäller så man orkar med morgondagens jobbande.