Meny Stäng

Uppdatering bland länkarna

Har uppdaterat min sida med länkar idag då jag snubblade över en nystartad blogg om träning och koständring som en kille med EDS har startat.

Har haft en sådär dag idag, vaknade med en vänsteraxel som inte ville fungera alls, har förmodligen legat fel i natt så det tog drygt en kvart att få igång den så pass att jag kunde tvätta av mig i morse, blev bättre sen jag smorde in den med ormsalvan men har fortfarande lite ont av det men inte mer än att jag orkar med att vara på kansliet och hålla på.

Har idag suttit och uppdaterat bilderna på laget, både lagbilden och porträttbilderna, kan lova att det tog ett tag att få till det, var ju även tvungen att jaga reda på namn på nya personer i ledarstaben så som sjukgymnasterna.

Har nu tagit en paus från det och ägnat mig lite åt facebooksidan som jag även den sköter åt Umeå IK FF men nu ska jag återgå till att fixa med hemsidan istället så jag får färdigt den innan det är dags för eftermiddagskaffet.