Meny Stäng

Tung dag men rätt roligt ändå

I dag började jag försöka hitta något att göra framöver, alltså mitt jobbsökande tog sin början men än har jag inte vare sig sökt ett jobb eller ens tittat efter jobb, jag har bara suttit och försökt komma på vad jag gjort och när jag gjort saker i mitt arbetsliv.

Kan lova att det inte är lätt att komma ihåg vare sig årtal eller månader som man ska uppge för när man jobbade med vad.

Men jag har i alla fall kommit rätt långt med skapandet av ett CV så det enda som jag måste fixa i det är just årtalen, det är ju rätt bra att en eventuell arbetsgivare vet om man jobbat nyligt med det man jobbat med eller om det är 30 år sen man sist jobbade med det.

Men jag får ju hjälp att skapa både mitt CV och även personliga brevet som ska lyfta fram mina styrkor, fast såna har jag ju knappt några alls. 😉 Men hur som så ska jag hålla på med detta måndag och fredag eftermiddag samt vara på Seminarium på onsdag förmiddag samt så kallad Arbetsgivarinspiration på torsdag förmiddag och det är varje vecka tills jag hittar nått som det lät.

Hur som så ska jag göra själv vad jag kan för att slippa släpa mig dit allt för ofta då jag ju vet att jag knappt orkar nått, har ju redan utrett arbetsförmågan på samma ställe och den kom fram till 12 timmar per vecka och än har inte kroppen och knoppen blivit bättre så lär inte funka så mycket mer än så.

Men nu ska jag snart inta sittande läge på hela ryggen och glo på dumburken en stund om man nu orkar för nu är jag trött som jag vet inte vad så det blir ju tidig kväll.