Meny Stäng

Tung dag

Jag hatar verkligen min kropp för tillfället, har i stor sett bara klivit ur sängen idag och lyckats få i mig frukost och mediciner samt lite mat men är helslut i kroppen ändå.
Verkar som att vädret gör att jag orkar mindre och mindre samtidigt som man helst skulle vilja åka ner på stan och kolla in Smakfestivalen som pågår på stan, men det är tyvärr bara att glömma idag, måste vila så jag orkar åka till mamma i morgon så jag dels får klar väskan till rullstolen och dels får hjälpa henne med fönsterputsningen, har ju maskinen så jobbet tar mindre än halva tiden och mindre än halva orken vilket är helt underbart då jag inte orkar med att hålla armarna över huvudet så länge som skulle behövas utan maskinen.

Men nu ska jag återgå till vilandet och slötitta på dumburken i brist på annat att göra.