Meny Stäng

Trött som jag vet inte vad

Ni som läser vad jag skriver här börjar ju känna till hur min kropp reagerar på dessa väderväxlingarna som är nu.
Mådde hur bra som helst i måndags och riktigt hyfsat igår men i natt blev det hackat och malet med sömnen, och sen blev man väckt av telefonen strax efter 8 i morse, då kom en reparatör och fixade till kylen, sen tänkte man att nu får man sova ett par timmar tills han kommer och kollar på dörren så han vet mått och så för att kunna montera dörröppnaren så jag slipper rulla upp på bron, låsa upp dörren och backa ner för att komma in genom dörren igen vilket jag ju får göra idag, är rätt less på att köra in i dörren då den för minsta lilla blåser igen.

Hur som så är jag nu rejält trött så det blir tidig kväll ikväll så man orkar med jobbet i morgon och även fredag, sen blir man ledig till den 7 augusti då jag inte kan använda hissen som jag använder nu eftersom det företaget har semesterstängt under den tiden så jag inte kan använda deras hiss och inte orkar bära rullstolen upp och ner för trappen heller även om jag skulle kunna vid behov, dock är det inget jag SKA göra.

Men nu ska jag ägna mig lite åt TV:n och se om det finns nått att se på, annars blir det väldigt tidig sänggång.