Meny Stäng

Trött som få

Har ju som sagt var haft ett rätt späckat schema sista veckorna och hade ju sista dagen i söndags då allt skulle funka som det var tänkt.
Tyvärr så är det ju så att folk ibland vare sig kan läsa eller förstå muntliga instruktioner utan man ska nästan måsta gå med dom och hålla dom i handen och handgripligt visa hur dom ska göra för att saker och ting ska bli gjorda.

Tyvärr så innebar det ju att jag fick gå mycket mer än det var tänkt vilket nu gjort att jag knappt orkat ur sängen på 2 dagar för det finns inte energi nog i kroppen mer än att gå på toa, äta och ta medicinerna, och jag kan tyvärr inte använda rullstolen då något blivit knas i kopplingen mellan fjärren och ena hjulet.

Jag ska kontakta arbetsterapeuten i morgon och eventuellt även hjälpmedels centralen om det så jag får det fixat, kan ju köra den manuellt utan batterierna men det innebär bara att jag flyttar värken från benen till axlarna som istället får jobba hårdare vilket just hjulen jag har är till för att jag ska slippa det.

 

 

 

 

Var tvungen att ta en liten selfie så man fick se hur anskrämlig man ser ut efter nästan två dygn i sängen utan ork.
Kan ju lova att man nästan skrämde slag på sig själv. 😉

Men förhoppningsvis så är man på benen igen i morgon fast det återstår ju att se.

Hur som haver så blir det inga fler gånger man kör som i söndags, kommer att anlända till match två timmar före och bara göra det som jag absolut måste göra, det vill säga, starta musiken, LED-skärmarna och ta in laguppställningarna och lägga in i matchrapporteringssystemet, i övrigt låter jag andra sköta allt.

Tyvärr måste jag väl göra lite handgripligt första gången vi har LED-skärmarna ute men sen är det endast om det blir något fel på dom som jag måste dit.

Ska ta ett snack med dom som sätter upp reklamen åt UFC då dom ju använder träramar med reklamen på och hänger på läktarna och lutar mot skärmarna så dom låter bli att skapa extra jobb åt oss som dom gjort flera år nu, är som tur var nytt folk så förhoppningsvis lyssnar dom vilket den som har haft det uppdraget tidigare inte gjort.

Som dom flesta vet så mår ju inte elkablar och datakablar så bra av att man klämmer dom stup i kvarten vilket varit fallet på arenan tidigare år.

Men det blir ett senare projekt för i dag står skärmarna inne i baskethallen.