Meny Stäng

Trött som få

Varför ska vädret hålla på och ställa till det för mig stup i kvarten?
Har fått må bra några dagar nu men så smäller det till och blir runt -20 ute men strålande sol och allt, mår fortfarande bra i kroppen men igår slog det om rejält igen, temperaturen gick upp från -19 till -9 på mindre än en timme och från ingen stans kom världens dimma och svepte in.

Orkade dock med att fara och hjälpa en kompis med hans tv innan jag åkte och handlade på hemvägen.

Dock så fick jag ju må skit hela kvällen och natten så blev inte många timmar sömn i natt, vaknade ju med ca 1,5 timmars mellanrum så blev ca 4 timmar jag fick sova och övrig tid låg jag och snurrade eller var uppe och gick då det bara kröp i kroppen av värken.

Men i kväll blir det väldigt lugnt och stilla och ingen väckare i morgon så kanske man kan få ta igen några timmars sömn.

Men nu ska jag återgå till lite jobbande jag som inte jobbar.