Meny Stäng

Trött och tung

Idag känner jag mig bara trött och tung i skallen och kroppen, men så är det ju skitväder på gång. Ibland önskar man att vädret kunde sköta sig så man slapp må skit för det också, räcker väl med att kroppen bråkar i övrigt.

Fick ett samtal från MyHeritage.com när jag satt och kollade in på min sida där, kan lova att vill man ha tillgång till att använda sidan fullt ut och kunna söka sina rötter bakåt i tiden så kostar det, med rabatt på fullständiga versionen så skulle det kosta nästan 3000 per år, och dom pengarna finns inte alls, frågade om det billigaste då och det skulle kosta ca 11-1200 per år, fortfarande för dyrt för mig så jag skippar att uppgradera kontot utan fortsätter med gratisversionen.

Men nu ska jag strax käka lunch så det är väl bäst att försöka göra något vettigt ett tag tills dess.