Meny Stäng

Trött och ont

Idag har det varit en rejäl skitdag, har ont i kroppen så jag knappt orkat göra något alls trots extra värktabletter så det blev en kort arbetsdag idag.

Men kul hade jag igår trots att jag även då kände av värken samt var trött som jag vet inte vad. Vi hade ju UIK:s fotbollsgala 2015 igår kväll på Sävargården med samtliga från kansliet, spelarna från både representationslaget samt junior elitlaget och en del sponsorer, det vart en riktigt lyckad kväll med buffé med diverse god mat och kaffe och kaka till.

Dessutom var det ju underhållning i form av Åke Svan som rev av några låtar på sitt dragspel så hela lokalen gungade, dessutom berättade han lite anekdoter från sitt liv vilket var rätt uppskattat av dom närvarande, sen så hade vi ju allsång som blev sådär, det var ju tyvärr för kort tid så Åke han inte träna in UIK-låten ”Vi ger aldrig upp” riktigt så det blev sådär av den, däremot så blev det en liten överaskning när tjejerna i juniorelitlaget drog av Hasse Anderssons låt ”Guld och gröna skogar” kompads av Åke Svan på dragspel, var ju tvungen att filma dom så den filmen ligger nu ute på UIK:s facebook sida.

Men som sagt var så blev det nästan för mycket för mig så jag fick lov att åka hem tidigare från jobbet idag då värken gjorde att jag knappt orkade sitta upp ens, nu börjar det dock kännas lite bättre i kroppen men så har man ju tagit 2 ggr 50 mg Tradolan extra idag vilket är min maxdos tillsammans med den ordinarie dosen på 100 mg som jag tar varje morgon för att orka med dagen.

Men nu ska jag försöka vila och se lite hockey på tv:n innan man gör kväll.