Meny Stäng

Trött och less på allt!

Idag känner jag mig totalt trött och less på allt, fick veta i veckan att jag förmodligen får avslag på min sjukbidragsansökan, frågan är ju hur dom resonerar, först säger dom att man skall ha rätt till fritid men sen säger dom att om man orkar ha fritidsaktiviteter så orkar man ju jobba med???

Vet inte hur man skall förklara för dom att det inte funkar alls att ha fritid om man skall jobba.

Var faktiskt och jobbade på Täfteåfestivalen igår bara för att jag gillar att jobba med folk och dom som arrangerar den är samma som arrangerar Umeå Open och dom ville ha oss att jobba, tyvärr får man ju lida för det idag, är ju knappt man orkar kliva ur sängen.

Fördelen med att jobba var ju att man fick se och höra både Eskufeurat och TSOOL utan att betala för det.