Meny Stäng

Trött och less

Nu är det ju ett tag sen jag skrev nått här igen, men det beror främst på att jag inte riktigt har haft tiden att sätta mig ner och skriva nått.

För att börja med en uppdatering kring bilen så har vi nu bytt förgasare, tändspole, tändstift, kablar, fördelarlock, kondensator, brytare, bränslepump, kollat tändningen och kamremmen samt gjort kompressionsprov och allt är bra men bilen går fortfarande som en kratta och blåser upp bränsle/luftblandningen istället för att det sugs ner i insuget, så nu är jag helt utan idéer på vad som kan vara felet.

Vad gäller jobbandet så går det rätt hyfsat, visade sig när vi hade flyttat reklamväxlarna då gräset skulle mätas upp och allt så pajade dom ännu mera vilket innebär att vi tog beslutet att inte ställa upp dom igen utan vi kör bara med LED-skärmarna på långsidan, tyvärr så börjar ju dom också bråka mer än vanligt nu, vi har fått till strömförsörjningen men då visade det sig att ett kontrollkort tydligen gett upp vilket innebär att skärmarna blinkar och fladdrar och har sig, dessutom slutade skärmarna funka med ca 10 minuter kvar till avspark igår kväll, blev en akututryckning för att koppla om så vi åtminstone kunde ha reklamen igång så vi fick helt sonika halvera antalet skärmar för att det skulle bli rätt format på reklamen men det funkade ju i alla fall.

Nu är det bara att hoppas att Mindspace som sköter servicen på skärmarna kan laga dom innan vi har nästa hemmamatch den 6 september.

Dessutom har det ju skett lite förändringar vad gäller kansliet också, dels slutade hon som var vår så kallade Husmor och höll ordning på kansliet och allt runt det och sen fick vi idag veta att vår klubbchef slutar som det och återgår till sitt gamla jobb men ändå kommer att vara kvar i föreningen som den som ska sköta den nystartade marknadsgruppen så vi kommer ju att ha honom kvar som en del i föreningen.

Vad gäller mig så vet jag i dagsläget ingenting om framtiden förutom att den så kallade Fas 3 platsen jag har  på kansliet inte kommer att räcka längre än året ut men att jag börjar känna att min kropp börjar mer eller mindre säga ifrån vad gäller alla lyft och sånt samt även att gå och springa så vad som kommer att hända i fortsättningen vet jag inte nu men jag skall dels kontakta handläggaren på AF samt att jag bokat tid hos min läkare för att eventuellt utöka sjukbidraget.