Meny Stäng

Tidig vinter

Så kom första snön då, och inte var det ju lite heller.
Det kom ca 5 cm på bara typ 15 minuter så matchen som skulle spelats på söndagen fick ställas in och spelades på måndagen istället.

Blev ju tyvärr en rejäl förlust för UIK FF men med tanke på hur spelet utvecklade sig och hur nivån var på domarens bedömningar så var det inget annat att vänta heller, UIK FF har spelat 10 matcher hemma och haft samma domare i 6 av dessa och hon har inte dömt lika åt bägge håll nån match tyvärr.

Men hur som helst så är det ju inget som går att göra något åt nu i efterhand utan bara att gilla läget och bryta ihop och komma igen.

Vad gäller njurstenen så är den kvar så inväntar remiss till Urologen och hoppas få tid där rätt så snabbt så man blir av med den, jag känner ju att den flyttat sig men inte kommer ut då det blir trängre att få ut urinen när man pinkar.

Dessutom får man ju lov att springa stup i kvarten då man snudd på hela tiden känner sig pinknödig men man får knappt ut en droppe ens.

Hur som helst så snöar det rätt bra idag med men jag ska i alla fall iväg och jobba på en fotbollsmatch, är ju final i Cup Kommunal mellan Västerbotten och Stockholm så jag ska sköta musik och matchklockan men slipper prata idag.

Men hur som så mår jag faktiskt riktigt bra trots vädrets växlingar och att man gått och stått mycket i helgen och veckan.

Men nu ska jag bara ta det lugnt fram till ca 13.45 då jag måste börja göra mig klar att gå till bussen och åka iväg.