Meny Stäng

Synfel

Har ju gått några dagar sen jag skrev här sista, men det beror dels på att jag haft för mycket på jobbet så man inte hunnit med samt att man i drygt ett dygn varit så ljuskänslig samt haft suddig syn efter ögonbottenfotograferingen att man inte orkat vare sig sitta vid datorn eller se på tv.

Fick ju dock bra besked att dom inte kunde se några fel som har med diabetes att göra vilket betyder att jag har lyckats stoppa upp diabetesen då varken prover eller fotograferingen visar på det längre.

Jag kommer dock att fortsätta äta en tablett Metformin om dagen i förebyggande syfte eftersom vi har diabetes i släkten och jag var på väg att få det själv.

I övrigt så har jag mest bara ont i kroppen lite mer än vanligt men dock orkar jag ju med att sitta upp på en stol så idag ska jag strax åka och sitta som speaker på Umeå IK FF:s dubbla matcher på Umeå Energi Arena SOL då först A-laget och därefter F19 möter Piteå IF i sista träningsmatchen innan säsongen drar igång på riktigt den 17 april.

Men nu är det dags att börja göra sig i ordning så man hinner i tid, måste ju vara där ca en timme innan matchstart så jag hinner fixa allt med laguppställningar och så innan matchen drar igång.