Meny Stäng

Strul, strul och strul

Hade svårt att somna igår kväll trots att jag var trött som jag vet inte vad, men efter en tradolan samt lite kortspel på datorn så lyckades jag somna till slut.
Vaknade redan vid 9 i morse men låg kvar till 9.30 innan jag klev upp och började dagen med frukost och medicinerna, sen en dusch innan man gjorde sig klar att åka på jobbet.

När man väl är på jobbet och ska börja fixa med sidan jag höll på med i fredags så visar det sig att det är strul med servern som sidan ligger på, började då kolla min egen sida som ligger på en annan server,
visar sig då att även den sidan bråkar, går in och kollar på webbhotellet och jo dom har haft strömavbrott men att det nu var fixat, dock funkade ju inte min sida så jag fick skicka en fråga till supporten som fixade det problemet, tyvärr verkar ett nytt problem uppstått på sidan då, kontaktformuläret funkade inte, testade att avaktivera tillägget för det och då visades koden som ska generera formuläret men inte formuläret.

Jag har tills vidare skrivit min mejl på sidan och ska försöka få igång kontaktformuläret igen men tills dess får man använda mejladressen som står på kontaktsidan.