Meny Stäng

Söndag med dop

Så har då helgen gått och jag har mestadels vilat förutom idag då jag var på dop i Vännäsby kyrka då kompisens dotter döpte sin yngsta.

Har mått skit i kroppen hela helgen men ändå orkat med att åka på dopet men däremot så protesterade mitt bäcken då jag satt i kyrkbänken, kan lova att jag höll på skrika rakt ut när jag skulle resa mig eftersom det högg till rejält i höfterna.

Dock överlevde jag ju dopet och fikastunden efteråt.

När jag sen kom hem hade en annan kompis varit förbi med en fåtölj med fotpall.

Fotalj

Han var och hjälpte till att gå igenom lägenheten efter hans morbrors sambo som dog nyligt och hon hade sagt att han skulle få den men han sa att jag skulle ha den istället då han redan har 2 ljusa hemma och jag länge funderat på att skaffa en så nu slipper jag skaffa en, dock blev det ju lite mindre utrymme i vardagsrummet men det tar man gärna när man får en sådan fåtölj.

Men ikväll blir det tidig kväll för hjärnan börjar vara rätt mosig och kroppen bråkar så sängläge är nog bäst för kroppen nu.