Meny Stäng

Sommaren räddad

Hade möte med handläggaren på af tillsammans med chefen på företaget jag är och arbetstränar på, det blev ett bra möte trots allt.
Vi kom fram till att jag ska fortsätta arbetsträna ända till den 26 september för att då ha fått prova på hur kroppen och knoppen svarar alla årstider.

Vad som händer efter det datumet vet varken jag eller dom i dagsläget men jag hoppas i alla fall att jag dels ska klara av det men även kunna lära mig mer vad gäller att använda kod för att ändra utseende på sidan, fick ta hjälp av min kollega idag då jag inte fick sidan att göra som jag ville, ena halvan var full bredd på men andra var bara 70% bredd på så allt på den sidan blev hoptryckt vilket inte såg bra ut.
Men med hans hjälp och förklaringar så fick vi till det till slut, kan lova att han kan det mesta som rör hemsidor och att koda dom, skulle jag läsa på i 3 år skulle jag knappt lärt mig hälften som det känns, men jag måste försöka börja lära mig mer om främst .css men även HTML5 som är den nya standarden som används idag.

Men det är som vi sa att jag är mer den webbutvecklare som ser till utseendet och är bra på att bygga med färdiga byggstenar medans min kollega då är den som bygger ett hus från grunden utan att ha en enda del försågad eller färdigt.

Men nu ska jag strax hoppa i säng och försöka sova lite så kanske man i morgon kan orka med att åka på AVION och ta en fika eller något och kolla in lite folk.