Meny Stäng

Soligt och varmt

Blev ännu en dag med sol och värme idag, blev dessutom en sväng på kansliet för att kolla posten och även fixa en reklam till LED-skärmarna som jag fick i måndags, den funkade som den ska så nu får dom ha den istället för den provisoriska som jag gjorde åt dom.

Efter det for jag ner på stan och mötte upp en kompis och tog en fika på stan och satt och surrade några timmar så dagen gick ju rätt fort trots allt, kan lova att hade jag inte tagit rullstolen idag och igår så hade jag haft värken från h….. Men tack vare att jag använt den har jag bara haft lite värk dom sista dagarna.

På vägen hem så åkte jag förbi på Norra Kyrkogården och kollade till Morfar och mormors grav, blev riktigt glad då jag såg att det var rejält fixat vid graven, blev ju tvungen att fota hur det såg ut så här är en bild på hur det såg ut på graven. Mormoromorfar

 

 

 

 

 

Var även och kollade till farmors familjegrav samt även en grav till då dom satt upp skyltar vid parkeringarna om att dom hade lagt omkull en del gravstenar på grund av risken för att dom skulle ramla, som tur var så var ingen av dom gravarna drabbade av detta.

Sen jag kom hem har jag dels suttit ute på altanen och käkade en hemmagjord sallad samt kaffe och glass innan man gick in och satte sig vid datorn och började leka lite med en lokal hemsida som jag har satt upp på en dator här hemma för att kunna experimentera med olika teman och tillägg och lära mig mer om hur man jobbar med WordPress då jag ju funderar på att byta utseende på sidan men ännu inte kommit fram till hur jag vill att den ska se ut, men så fort jag bestämt mig så kommer jag att fixa till den nuvarande så den blir som jag vill ha den, men tills dess får ni dras med denna.