Meny Stäng

Snö, snö, snö

Så har verkligen snön kommit och det med besked, tog en bild från fönstret på kansliet mot Motorcentralen igår, är knappt man ser vad det är i bakgrunden på bilden.
Har i alla fall fått lite trevliga besked idag, är beviljad både Parkeringstillstånd åtminstone över vintern och även Färdtjänst som gäller i 3-4 år på en gång, därmed inte sagt att jag kommer att åka färdtjänst ofta utan snarare att jag kommer att använda det om jag inte kan ta bilen eller att det inte går att rulla med rullstolen några längre sträckor.

Men vad gäller min sjukbidragsansökan så hade vi idag ett möte på AF där även en från FK var med, fick äntligen veta vad jag ska skriva i ansökan samt vad läkaren ska skriva i sina papper till FK, har ju sökt på 75% men går det igenom får jag ju 100% sjukbidrag i och med att jag ju redan har 50%, kan lova att jag ska sätta mig och ringa lite samtal i morgon, måste dels prata med handläggaren men även med läkaren så det blir rätt även därifrån.

Men nu ska jag ägna mig åt att leta lite gamla papper från utredningar m.m.