Meny Stäng

Snart slut

Nu närmar sig sista matchen för säsongen, blir dock inte bara en match utan 2 i rad.

Först är det ju match i Damallsvenskan mot Mallbackens IF Sunne kl. 14.30 och sedan kl. 17.30 är det SM-Semifinal mellan Umeå IK FF F19 och AIK FF F19 så helgen är räddad.

Men däremot har jag ju sluppit dom tyngsta uppgifterna och sluppit bära och lyfta tungt och det är jag väldigt glad för då axlarna mer och mer börjar bråka och gör ont bara man ska ta på sig strumporna på morgonen.

Men vi får se vad som händer nästa vecka då jag äntligen ska få träffa min nya handläggare på AF och prata igenom hur jag mår och vad jag orkar med.

Får ju se om det blir så att han utifrån läkarens intyg kommer att förorda att jag skall minska arbetstiden och eventuellt helt sluta jobba då jag helst ska undvika att lyfta alls och även att stressa vilket jag ju får göra ändå eftersom dom som ska ”hjälpa till” väldigt sällan har tid eller ork när man måste göra sakerna utan man får göra det mesta själv.

Men nu ska jag gå ut och packa vagnarna inför söndagens matcher så det mesta är klart att bara köra ut till kioskerna och grillen innan match.