Meny Stäng

SM-Veckan slut liksom jag.

Så var SM-Veckan slut och det enda man har sett av det är lite på tv trots att man var mitt uppe i smeten av alla skidåkare.
Umeå IK FF hade fått tillstånd av arrangören för skid-SM att sälja hamburgare så jag fick äran att se till att vi hade hemma allt och att fylla på eftersom det tog slut, kan lova att jag inte frusit trots att det varit ner emot -18 och man varit utan handskar, jag sprang ju fram och tillbaka mellan tältet, förrådet och kansliet och hämtade grejer eftersom vi inte kunde ha så mycket framme på grund av kylan.
Har kollat stegräknaren och på 5 dagar har jag gått ca 45000 steg vilket blir drygt 3 mil så det är kanske inte så konstigt att man är helslut i kroppen och även skallen, har faktiskt legat och sovit ett tag och kommer att göra tidig kväll så man orkar upp i morgon.
image

Tog faktiskt en bild på arenan en av dagarna innan det satte igång på allvar.