Meny Stäng

Slutforskat

Så har man då varit och gjort den sista undersökningen som ingår i SCAPIS ett forskningsprojekt genom Hjärt-Lungfonden.
Har gått riktigt bra faktiskt och enligt dom som gjort undersökningarna så som Spirometri och ultraljud samt idag då CT med kontrastvätska så har allt sett bra ut och dom har inte sett något alarmerande.
Nu är det bara att invänta svaren på undersökningarna samt se om dom hör av sig före mars månad eller inte, fick veta att det normalt tar en månad innan man får provsvaren på denna undersökning, förutsatt att dom inte sett något som läkarna bedömer måste kollas upp mer för då hör dom av sig rätt snabbt sa hon.
Nu är det bara ett blodprov som ska tas på fredag för att kolla att njurarna och levern inte tagit skada av kontrastvetskan och att jag sen får börja äta Metformin igen, måste hålla upp med det tills provsvaret kommit och dom hört av sig och gett klartecken igen.

Men nu är det en tvättmaskin igång så man har något rent att ta på sig i morgon och efter jag hängt upp tvätten blir det en tupplur för jag är trött som bara den nu så ska jag orka fixa middag och vara uppe tills det är dags att lägga sig för natten blir det en tupplur nu.