Meny Stäng

Slut som jag vet inte vad

Nu har jag inte skrivit här på några dagar igen, men så har ju vädret varit som det varit.
Det har ju växlat fram och tillbaka så man kan bli knäpp för mindre.
Arbetsträningen börjar flyta på rätt bra faktiskt så där kommer man ju att fortsätta så länge man får.
Ska ju jobba måndag, tisdag, torsdag och fredag och ha vilodag på onsdagen men den här veckan blev det att jobba onsdag och vara ledig idag istället, hade tid för Arbets-EKG i eftermiddag, gick bra att cykla trots allt och blodtrycket som jag haft stora problem med var väldigt bra, hade 130/80 innan jag började cyklingen och sista blodtrycket efter vilan låg på 130/85.
Men jag kan lova att mina ben knappt bar mig när jag skulle kliva av cykeln och gå och lägga mig på britsen för att fortsätta med EKG i vila.
Nu har jag kommit hem igen och hunnit käka middag men det blir inte många knop gjorda mer idag för kroppen protesterar vad jag än gör så det blir en lugn och stilla kväll och tidigt i säng så man orkar jobba i morgon igen.