Meny Stäng

Slut påsk kvar

Så var då påskhelgen över för denna gång och man är tillbaka på kansliet igen, var en väldigt lugn helg för mig då jag mestadels bara var hemma förutom i söndags då jag åkte och hälsade på mamma.

Men tyvärr så är det ju ofta så att när man gör något man tycker är kul som att fara och hälsa på folk så får man ju lida för det efteråt.

Har haft ont i ryggen sen i söndags kväll samt att jag före det hade vänster axel som bråkade vilket gjort att jag fått låta bli mina övningar vilket i sin tur gjort att höften börjat bråka igen så jag hoppas verkligen att jag får slippa axeln som bråkar så jag kan köra mitt träningspass igen för jag behöver verkligen göra det för att må bra i höften och ryggen igen.

Har fortfarande rullstolen på verkstan så jag hoppas dom hör av sig rätt snart så jag får igen den så kanske att man kan börja ta sig ut i omgivningarna med den.

Men nu ska jag återgå till jobbandet igen och se om man kan få något vettigt gjort idag.