Meny Stäng

Slut på friden

Så har man åter börjat arbetsträna och helt otroligt, man kom ihåg vad man höll på med och det funkar att lägga in nya saker dessutom, så helt kan ju inte hjärnan ha kopplat bort under ledigheten.
Dock har ett annat problem uppstått, men jag har börjat se ett samband mellan mitt mående och blodsockernivån, mår jag skit i kroppen och är trött ligger blodsockret över 8 men ligger det under 8 så mår jag riktigt bra.

Idag var en rejält dålig dag, vaknade av åska och regnet som vräkte ner utanför, dessutom hade jag ont i skallen förutom övriga kroppen, kollade som vanligt blodsockret och det låg på 11 vilket är åt h-vetet för högt, blev frukost och medicin och sen sängen, hoppas få tag på Diabetessköterskan i morgon då alla telefontider var slut när jag ringde idag.

Var ju och jobbade på Umeå IK FF:s Jubileumsmatch igår, var kul att träffa alla gamla spelare som man inte fått se på flera år, dessutom fick ju Jubileumslaget visa att gammal är äldst genom att göra 1-0 redan i minut 5 och sen hålla tätt bakåt resterande 55 minuter då matchen var 2 x 30 minuter, vart en rejält lång dag på arenan igår så det är ju klart kroppen känner av det lite även om jag använde rullstolen vid i stort sett all förflyttning, men jag var ju på arenan vid 12-tiden och matchen började 18.00 och jag hade ju varit på arenan och fixat LED-skärmarna i tisdags men givetvis så ville dom ju bråka även igår, som tur var så verkade problemet vara rätt lätt att lösa, var och flyttade om lite datakablar mellan skärmarna och bytte plats och riktning på några och sen skötte dom sig hela dagen/kvällen.

Fick ju som sagt var röra mig en hel del under gårdagen men använde rullstolen så mycket jag kunde så ben och fötter har klarat sig rätt bra från värken,

Blir inte många knop gjorda idag då jag dels mår som jag gör i kroppen så det blir en lugn dag hemma i sängen mestadels för jag har knappt ork att sitta upprätt idag.