Meny Stäng

Slut på första veckan

Så har man då klarat av första veckan på utredningen, har kämpat på trots dåligt med sömn och en hel del värk.
Har varit där mellan 11-15 måndag, tisdag, torsdag och fredag med onsdag som en vilodag, tyvärr så har ju inte vädret kunnat bestämma sig så värken har ju varit på gränsen till att måsta ta extra medicinerna men jag har sluppit det ännu så länge, har ju använt rullstolen till och från men suttit på vanlig stol eller stått när jag gjort dom arbetsuppgifter dom satt mig att göra för att kunna se om det funkar med enkla uppgifter som administrativa uppgifter.
Dock så har jag idag använt rullstolen hela dagen och inte klivit ur den mer än för att gå på toa och så, men så har jag ju haft ont i kroppen så jag knappt tog mig ur sängen i morse.

For faktiskt förbi på Clas Ohlson på hemvägen trots hjärndimman men kom ihåg att jag behövde köpa några små grejer så då passade jag på när jag ändå passerade där på väg till bussen, blev ju ett köp jag inte planerat men väl behövde då mina gamla knivar börjar ha gjort sitt och knappt går att få vassa igen, blev att köpa en allroundkniv med zebramönstrat blad.

Men nu blir det bara att ta det väldigt lugnt ikväll så kanske man orkar med något i morgon med.