Meny Stäng

Slut i rutan igen

Nu har man kommit hem efter en heldag på fotbollen, började med reklamuppsättning vid 9.30 och sen fixa kioskerna innan matchen tog vid 14.00 sen fixa undan allt efteråt så nästa match kunde spelas så man åkte från kansliet 18.00 och var då tvungen att åka och handla så man får nått i sig till frukost i morgon.

Kan lova att min kropp börjar protestera nu trots att jag inte behövde sätta upp just någon reklam alls och slapp ta ner den alls, fick dock sortera ut så UFC:s reklam hamnade i deras vagn igen nså dom kan sätta upp den inför deras nästa hemmamatch.

Ska ta sovmorgon i morgon så man får lite extra vila och ska strax gå och lägga mig för nu börjar skallen protestera den med då jag knappt orkar se vad jag skriver.

Hoppas ni som läser här får en så bra nattsömn det bara går.