Meny Stäng

Slut i rutan!

Hade ju mitt 50-års firande igår och måste säga att det blev en väldigt bra dag, med mycket surr och många skratt.

Fick rätt bra presenter så jag klagar inte på det, dessutom fick jag ju ett par nya fuskblommor att ha i köksfönstret samt att jag fick hjälp att få upp parasollet så nu sitter halva stången fast och jag behöver bara ta in övre delen och behöver inte använda foten till det.

Blev faktiskt över både av fikabrödet och av tårtan, men som tur är får jag ju besök idag med så jag blir nog av med lite till tårta.

Skall i eftermiddag iväg och jobba på fotbollen igen men är glad att det bara är Div 2 så jag behöver bara fixa kaffe åt mig själv.

Men jag var helt slut i skallen igår kväll när alla hade farit hem så jag höll på glömma bort att ta nattmedicinen och sen när jag somnade så sov jag som en stock men fick lov att ta en tupplur på förmiddan idag för jag orkade knappt sitta upp pga värken i kroppen.