Meny Stäng

Slut arbetsträning

Så har man avslutat arbetsträningen, kände inte att det gav mig mer än trötthet oavsett om jag gjorde något eller inte.

Kunde sova 3 timmar en natt eller 12 timmar och var lika trött oavsett, till och med kollegorna på förrådet frågade om man ens var vaken emellanåt för man såg ut som nått katten släpat in trots att man varit ledig och vilat hela helgen och kom på jobbet nyduschad.

Så i veckan blir det att försöka komma fram till en ny handlingsplan med AF. Det går ju inte att komma upp i arbetstid mer än max 9 timmar på 3 dagar som jag kom upp i, men då la jag mig och sov mellan 1 och 2 timmar varje dag när jag kommit hem och käkat lunch.

Bytte då tillbaka till 2 timmar och 4 dagar och då sov jag ca 1 dag i veckan efter lunchen men vi beslutade då i torsdags att vi avslutar arbetsträningen då det inte funkar riktigt för mig, fick ju göra för lite administrativt och för mycket dötid samt annat som att vika putsdukar och så.

Ska till läkaren på diabeteskoll på torsdag så ska då även ta upp om ansökan för helt sjukbidrag och då hoppas att han som sköter arbetsträningen på Samhall skriver ett bra utlåtande samt att AF även dom säger att vi nu har provat allt som går och att dom tillstyrker helt sjukbidrag så jag förhoppningsvis får igenom det den här gången, för har jag inte kommit upp i mer än 8 timmar per vecka på väl anpassat arbete på 6 månader så lär jag inte komma upp i mer på längre tid heller.

Men nu ska jag i alla fall försöka hålla mig vaken idag även om man är trött som jag vet inte vad och har ont i varenda led.