Meny Stäng

Slö, slapp och nästan orkeslös…

Ja så känner jag mig idag trots att jag fått ta det hyfsat lugnt i helgen.
Fick ta sovmorgon både lördag och söndag men trots det är man ändå trött och slut i kroppen.
Kan ju förvisso bero på att man tar det för lugnt att man stänger ner lite men dock var jag ju och jobbade på Futsal igår då Umeå IK FF hade sista hemmamatchen för säsongen, är bara bortamatcher kvar av säsongen så även fast det är på hemmaplan så slipper jag ju jobba då det ju skall vara hemmalaget som håller med sekretariat.

Dock lär man väl få jobba om man åker och kollar på dom bortamatcher som spelas i Sporthallen.

Håller dessutom på att bråka med Umeå IK:s hemsida, har nu efter ca en vecka hittat ett rätt stort problem med temat.
Temat i sig är uppdaterat så det finns en nyare version än den vi har, problemet med den versionen är att det har inbyggt lite fler moduler än föregående version men tyvärr så är den inte klar för WordPress 5.0 så efter att ha kört flera tester på en testsite så konstaterade jag att det visst går att uppdatera men man får inte aktivera alla moduler för då dyker sidan direkt.

Blir att mejla med dom som ingår i hemsides gruppen om detta och då börja fundera på om vi skall göra ett byte av tema och när vi i så fall skall göra det.
Det tema jag letat upp var förvisso ett betaltema men det är uppdaterat och alla moduler funkar med WP 5.0 samt att det är gjort för Fotbollslag, det är förvisso nuvarande tema men då det uppdaterades för 3 veckor sedan och inte testades mot WP 5.0 så vill jag helst inte använda det, det är bara ur ett säkerhetstänk att inte ha gamla versioner av teman, tillägg och WP.

Men som sagt får det vänta till i morgon då man är på jobbet igen.

Nu ska jag fixa mig lite käk så man inte hungrar ihjäl.