Meny Stäng

Slö slapp och likgiltig.

Nu har jag varit totalt slö på att uppdatera här, men jag har haft fullt upp med att jobba med Umeå IK FF:s hemsida som det ju numera har blivit eftersom klubbens sektioner delade på sig och det bara är fotbollen som använder hemsidan.

Har börjat lära mej hur jag skall göra banners på hemsidan och det funkar rätt bra dock blir dom ju inte allt för snygga men dom funkar ju i alla fall.

Skall försöka börja skriva mer här igen och då berätta lite mer om hur jag mår och hur det går med träning och viktminskningen, jag har ju tränat med sjukgymnast under hösten och börjat må bättre i kroppen av det och sen började jag även på Beteendemedicin för att få hjälp med hur jag skall äta för att kunna gå ner i vikt, har målet att ha gått ner 10 kilo till sommaren, får ju se om man lyckas, tyvärr har ju inte väglaget tillåtit så mycket promenader eftersom det varit mer isbana än något annat.