Meny Stäng

Slö slapp och likgiltig

Så känner jag mig idag, blev ju rätt sent igår/i morse, satt ju uppe och såg fotbollen så klockan hann ju bli 2.30 innan man somnade.
Så kanske inte underligt att man inte orkar med så mycket idag.

Har i alla fall fått reda på att jag inte kan få prisuppgift på vad reparationen av bilen kan kosta då verkstan har stängt så då började kompisen prata om att han har ju tillgång till en bil som bara står som han skulle kunna sätta igång om jag vill det och det är ju klart att en bil är ju alltid bra att ha men frågan är ju vad det skulle kosta att ha den vad gäller försäkring och skatt och så, visade sig att försäkringen på den bilen skulle bli ca 40 kronor dyrare per månad vilket ju inte är så mycket med tanke på att det är en bil som ju väger mer än det dubbla mot för lillskorven som jag har nu.
Ska väl ta mig en funderare på om jag ska göra ett byte eller om jag ska försöka klara mig utan bil ett tag, går ju bra när man bara ska vara i stan men vill man åka och hälsa på nån utanför stan måste man ju ha bil så man är ju i valet och kvalet.

Mår bättre i kroppen idag trots dåligt med sömn än jag gjorde igår, men igår växlade ju vädret rätt rejält med både åska, regn och sol på bara några timmar.

Men nu ska jag försöka få i mig lite mat så man inte hungrar ihjäl.