Meny Stäng

Slappar lördag.

Har en rejäl slappardag idag, sov till 10 trots att jag inte ställde väckaren och sen har jag mestadels suttit och sett på tv:n idag, har knappt suttit vid datorn förrän nu på eftermiddan, är rätt skönt ibland att få slippa sitta vid datorn, speciellt när man har ont i kroppen.

Börjar nästan fundera om af glömt bort mig igen då jag inte hört något ifrån dom sen november ifjol men dom har ju en del att göra med att utreda arbetsförmågan på alla som är sjuka efter förra regeringens idéer om att folk bara var lata och att man visst kan jobba även om man näst intill är död.

Tyvärr så får ju den nuvarande regeringen kämpa i motvind trots att folket vill att dom skall ändra reglerna och dom själva vill det.

Men nog gnällt om det nu, mår sådär i kroppen idag, känner ju att man är glapp i lederna om man så säger, kan dra ut ryggkotorna rätt bra när man ligger ner men även klämma ihop revbenen och axlarna så man nästan skriker rakt ut av smärtan vilket ju innebär att man sover dåligt och då mår sämre och blir tröttare och orkar mindre så varje dag man får må hyfsat och varje natt man får sova är man överlycklig så nånting.

Ska ringa Norrlandskliniken på måndag och dels förnya recept men även boka ny tid hos läkaren då jag börjar känna att jag får mer och mer problem med kroppen i form av höfterna som bråkar samt även att det emellanåt även har huggit till i ryggmuskeln/baksidan på vänstersidan och jag ju har något knas med hjärtat och dess rytm vilket jag ju inte haft problem av tidigare men kanske börjar få nu, så bättre att kolla upp sig en gång för mycket än en gång för lite.

Men nu ska jag försöka fixa lite käk så man får något i magen och sen återgå till dumburken en stund.