Meny Stäng

Skol SM-Guld i snöyra

Har varit dålig på att uppdatera här ett tag nu men har haft fullt upp med annat samtidigt som kroppen bråkat mer än vanligt sista tiden.

Har i alla fall varit och suttit som speaker på Skol-SM i fotboll på Dragon idag och det blev en säker seger för Dragonskolan med 4-0 vilket innebar att dom tog skolans första Skol-SM guld på tjejsidan.

I mitten på första halvlek började det toksnöa så i slutet på halvleken såg man knappt linjerna på plan vilket ju ställde till en del för både spelare och domare, dock så drog dom på full värme då dom såg att snön kom men det tog ju hela pausen att få snön att tina bort.

Men som vanligt när vädret håller på som det gör nu så blir ju värken värre än vanligt och det märks speciellt på blodtrycket då det alltid går upp när värken blir värre.

Är bara att hoppas man får sova hyfsat i natt så man orkar med morgondagen, ska fortsätta åka runt på skolorna i stan och sätta upp affischer om Umeå IK FF:s Talangskola i sommar, hann med hälften av skolorna idag så resterande får jag ta i morgon om kroppen vill va med.

Men nu ska jag se hockeyn och sen blir det sängen som gäller.