Meny Stäng

Skitväder men bra vecka

Är ju inte direkt inbjudande att gå utanför dörren denna vecka som gått men trots det har man ju släpat sig ut varje dag förutom idag då jag kände att det inte behövdes att åka ut alls, har ju inget tvång att åka på något jobb som det är nu men har ju ändå valt att vara på kansliet för att inte börja vända dygnet mer än nödvändigt

Var ju i måndags på möte med handläggaren för färdtjänst och parkeringstillstånd och i onsdags morse ringde hon och sa att om jag kom in med en ny ansökan om Parkeringstillståndet och ett foto så fick jag även det beviljat då ansäkan jag skickade in i somras började bli för gammal så var ju bara att åka dit med papperna och ett foto innan man åkte på möte med AF och FK, fick ju då klart hur det funkar med sjukbidragsansökan, har ju redan 25% och söker jag då 75% sa hon så blir det ju 100%, ringde då och kollade med handläggaren idag om hon fått in intyget från läkaren och frågade då om detta stämde och sa att jag fått en kopia på intyget och där står att jag maximalt klarar 3 timmar per dag 4 dagar i veckan alltså 12 timmar per vecka så hon sa att vill du kunna jobba 10 timmar så är det det som gäller och då kan jag få totalt 75% sjukbidrag.

Var ju även igår till Vännäsby Kyrka och såg Doug Seegers med kompband vilket var en riktig höjdare, visst det var ju en hel del bönande om att hjälpa barn i aftika men det kunde man ju ta med en nypa salt, däremot så visade dom ju en film från då Doug och dom från Erikshjälpen som var arrangören var i Uganda som faktiskt fick en hel del i bänkarna att prata om hur mycket det verkligen behövdes bidras till, sen om dom bidrog nått vet jag inte för direkt det var slut tog vi bara på oss jackorna och gick ut till bilen och åkte hem igen.

Men nu ska jag återgå till att försöka göra något vettigt, därmed inte sagt att jag får något vettigt gjort.