Meny Stäng

Skitväder igen och en kropp som inte vill

När vi nu äntligen fick lite kyla och snudd på vinter så börjar ju vädret växla som jag vet inte vad, givetvis får det ju min kropp att fallera rejält vad gäller mående och värkpåslag som ökar rejält samtidigt som orken minskar markant.

Sen att man sovit dåligt och att magen lever sitt eget liv gör ju inte saken bättre, dock har jag ju sluppit att det kommit upp igen utan det har mest bara passerat igenom rätt omgående.

Men nu har jag ju varit färdigt på Iris Hadar under Stöd och Matchning men skall fortsätta där med något som heter Introduktion till Arbete, är något nytt dom hittat på som förhoppningsvis ska leda till att jag kan få en lönebidragsanställning i framtiden om inte en vanlig på 25% skulle funka.
Dock skall det i denna insats utgå från mig och mina kunskaper och inte från en gemensam mall så förhoppningsvis blir det mer verkstad och mindre dösnack framöver.
Dock har jag nu ett uppehåll där jag får närvara på dom gamla aktiviteterna om jag vill men behöver inte utan kan vila upp mig till den 30 januari om jag vill.
Har dock inte bestämt mig ännu hur jag ska göra utan tar det från dag till dag beroende på måendet.

Men nu ska jag återgå till att vila och titta på dumburken mer än på datorn.