Meny Stäng

Skitväder

Håller på att bli minst sagt knäpp på detta väder som inte kan bestämma sig för om det skall vara soligt eller regnigt utan växlar hela tiden fram och tillbaks.

Igår mådde jag så pass illa av värken att jag var liggandes hemma och sov bort hela förmiddagen så det blev ju inte mycket gjort igår utan det blev mest att se lite på tv förutom att vila, ändå hade jag så pass ont i kroppen att jag blev tvingad att ta maxdos av smärtstillande för att ens få sova och då sov jag max 2 timmar i stöten innan jag vaknade av värken igen.

Är dock på kansliet idag men gör inte mycket annat än sitter och slappar vid datorn och väntar på besked om vad och när och vart jag skall lägga ut saker på nätet.

Kommer att ta ledig förmiddag i morgon eftersom jag skall jobba på F19 matchen i morgon kväll samt på söndag då dom har match igen, är ju tur att det bara är att sitta som speaker jag behöver göra då.

Men det börjar faktiskt kännas tyngre och tyngre att kliva upp och ta sig iväg till jobbet så jag kommer nog att prata med läkaren om att antingen sjukskrivas på 25-50% och bara jobba 25-50% istället för som nu jobba 75% vilket jag känner börjar vara för mycket p.g.a. värken.