Meny Stäng

Skitkropp igen

Nu börjar kroppen bråka med mig igen, har haft relativt lugnt vad gäller värk och så men sista dagarna så har kroppen börjat protestera rejält.

Har haft ont i bäckenet hela helgen men igår kändes det bra igen, idag börjar istället vänster häl bråka så jag knappt kan gå på foten, förvisso så har jag ju fått gå en hel del idag men det mesta var på konstgräset så man slapp ju gå så mycket på hård asfalt.

Har fått igång LED-skärmarna så pass att alla funkar men en måste jag förmodligen bråka lite mer med innan söndagens matcher då den har något fel då en del av skärmen lyser konstigt, är förmodligen bara en kabel som lossnat lite vid flytten av dom, ska kolla det under veckan men är det inte det som är felet så får vi leva med det tills dom kan fixa det.

Men nu är det snart dags för sängen för mig så man får sova igen lite från natten som var, jobbade ju på match igår kväll och kom inte i säng förrän efter midnatt så nu börjar skallen på koppla ner.