Meny Stäng

Skitkropp

Kan faktiskt inte kalla den så mycket annat för tillfället, speciellt inte när magen brakat ihop så man knappt kan ens sitta på toaletten utan håller på vika sig dubbel av smärtor.
Har i alla fall kommit på benen igen även om förkylningen inte riktigt släppt greppet om en ännu, dock är det bara snuvan som ställer till det nu.

Var igår på möte på AF och blir ingen fortsättning på arbetsträningen, dels vet vi hur mycket jag klarar och dels har dom för lite jobb för att han ska kunna hålla mej med jobb då dom jobb jag mestadels gjort är för ideella föreningar och sånna sidor som inte ska ha specialutseende och funktioner, dock har jag ju lärt mig en hel del om att bygga och ändra i befintliga teman så nu får man fortsätta träna hemma när arbetsträningen tar slut den 26 september.

Har i alla fall kommit fram till att jag ska nu söka utökat sjukbidrag eftersom vi nu vet att 12 timmar per vecka funkar men 16 funkar inte så nu är det en ny tur med läkare och FK som är på gång och jag har redan påbörjat processen genom att boka in tid med läkaren för intygen jag behöver för det.

Ska även undersöka möjligheten att få en så kallad ”Extratjänst” på först UIK:s kansli men i annat fall någon annan stans där jag får jobba administrativt istället för att springa runt och bära och fixa saker och även åka och hämta grejer, det får andra sköta om numera, har redan pratat med UIK och väckt frågan så får vi se vad som händer, som läget är nu hinner inte den nuvarande administratören med allt då han ska sköta allt på kansliet.

Blir en lång dag i morgon, först ett besök hos diabetessköterskan sen jobba innan man ska och jobba på matchen i morgon kväll, är ju tur man hinner ta det lite lugnt mellan även om jag kommer att åka direkt från jobbet till kansliet.

Men nu ska jag försöka få ordning på magen igen genom att ta en Lunelax och hoppas magen slutar bråka igen.