Meny Stäng

Sidan låg nere

Vet ju inte hur många som följer mig och min sida direkt via sidan då jag inte orkat kolla upp det.
Dock vet jag att sidan gick ner igår kväll, vilket även mejlen gjorde, visade sig att webbhotellet blev utsatt för en ddos-attack av det grövre slaget så hela serverhallen gick ner vilket ju inte bara drabbade mig utan alla som har sina sidor där, alltså även webbhotellet.

Dock kunde dom ju gå ut och meddela vad som hände via facebook så man fick ju en förklaring.
Är ju tur man inte har någon superviktig sida man sköter utan bara en blogg som man inte riktigt uppdaterar med inlägg så ofta som man kanske borde göra.

Har ju en hel del att göra med Riksförbundet Ehlers-Danlos Syndroms sida då det dels ska bytas logga på nuvarande och även nya personer i styrelsen och så vidare, vilket ju innebär en massa letande vart allt är gömt på sidan då den är byggd av en annan person och som använt en sidbyggare som jag inte känner till heller så bra och som dessutom är något som man måste betala licens för och som även måste användas i samband med temat som sidan använder.

Kan lova att det blir mycket lättare att jobba med sidbyggare som man själv bestämmer över om man vill ha deras Pro-version eller inte, oftast är det bara några få specialgrejer som man inte behöver som ingår i dessa betalvarianter, okej om jag hade jobbat med att bygga sidor på heltid och haft en inkomst från det att jag köpt in lite olika tillägg och teman att utgå ifrån, men med tanke på att jag inte gör det utan gör detta på ideell basis så köper jag inte in något alls.

Men nu ska jag ta och vila en stund då hjärnan börjar koppla ner i den här värmen, har för tillfället 31 grader i skuggan på uteplatsen så min kropp skriker efter vila nu så det är bäst man tar en tupplur så man orkar med telefonmöte ikväll.