Meny Stäng

Sängen är skön

Kan lova att sängen är skön när man har ont i kroppen och mår skit på grund av värken som gör att man knappt orkar ta sig från sängen till toaletten eller köket och fixa sig lite mat.

Har hamnat i ett skov som det verkar för jag har ont i hela kroppen trots att jag tagit maxdos av mina smärtstillande tabletter och knappt rör mig ens, har faktiskt knappt gått alls idag utan mest bara suttit stilla på stolen och kollat lokaltidningarna samt lite sportsidor, måste ju försöka hålla sig uppdaterad om när det skall spelas matcher och när dom lägger ut nya tabeller på fotbollsförbundets hemsida så man kan uppdatera UIK:s hemsida med rätta tabeller även för Div 2 och F19.

Är så pass trött i kroppen att jag knappt orkar sitta upp för tillfället, börjar fundera starkt på sjukskrivning så man kanske kan få en chans att vila upp sig för det har man inte tid med när man skall jobba och sköta hemmet också, som ni kanske vet så får min kropp slita minst 3 gånger så mycket som en frisk människas kropp vilket innebär att jag behöver minst 3 gånger så lång tid att återhämta mig som en som är frisk, oftast tar det 10 gånger så lång tid för min kropp att återhämta sig.

Men nu måste jag i alla fall försöka göra lite mat så man inte svälter ihjäl idag.