Meny Stäng

Säng, säng, säng

Sitter på jobbet och håller rent av på att somna, verkar som att det inte spelar någon roll längre om jag sover 4 timmar eller 14 timmar, är lika trött ändå.

Börjar dessutom ha mer ont i kroppen än vanligt så om det är min EDS eller om det ”bara” är vädret vet jag snart inte, har nu 2 dagar i rad försökt ringa sjukgymnasterna men varit upptaget och jag har inte orkat mig upp före 7.30 någon morgon och dom har telefontid mellan 7-8 så det är ju alltid upptaget när jag provat ringa.

Men nu känner jag att jag inte orkar sitta här så länge till utan jag kommer strax att packa ihop mina grejer för dagen och åka hem och sova en stund så kanske man orkar upp i tid i morgon och ringa sjukgymnasterna samt orkar jobba också.

Börjar bli rätt less på att inte orka göra något på eftermiddan/kvällen eftersom all ork går åt till att sitta av tiden på jobbet.

Ska kolla med min handläggare på AF hur det ser ut med utredningen så jag kanske kan få ett slut på tjafsandet och får börja må hyfsat igen.