Meny Stäng

Säger som Brasse…

Grå, grå, grå, grå, för så är vädret nu och kroppen mår ju därefter.
Visst har man hyfsat lätta arbetsuppgifter på jobbet men kroppen protesterar ändå eftersom detta gråväder gör att man får ondare i kroppen och även blir tröttare.

Hade ju min vilodag igår men var tvungen ut och fixa med vinterdäck så man får nya på bilen då dom gamla inte är så bra längre, visst har dom kvar hyfsat mönster men det finns knappt nån dubb som sticker ut så dom behöver bytas, får ju klara mig till nästa vecka på sommardäcken men sen blir det vinterdäck på då däckfirman inte hade min dimension hemma.

Hade ju även tänkt att jag skulle åka och fixa displayen i bilen som har den vanliga Saab-sjukan att visa lite åt gången, alltså att det knappt går att se vad det står på displayen, är en flatkabel som är dåligt lödd som orsakar det men då vädret var som det var igår tog det längre tid än vanligt att komma igång så blir att åka i eftermiddag istället.

Är ju tyvärr en resa på 10 mil tur och retur men det går fortare och är säkrare än att skicka med Postnord så den smällen tar jag.

Men nu ska jag återgå till jobbet igen så kanske man får något vettigt gjort idag med.