Meny Stäng

Redan aprilväder

Verkar som om det redan blivit aprilväder då jag var ut och hämtade posten så var det sol och 2 minuter senare när vi tittade ut igen så snöade det, var nämligen inget moln på himlen ovanför när jag var ut så alltså växlar det ganska så fort ute just nu.

Känner faktiskt av det lite i kroppen med eftersom jag har lite mer värk än vanligt samt börjar bli tung i skallen som jag alltid blir vid väderomslag.

Men man får ju kämpa på ändå och försöka göra det bästa av situationen i alla fall.

Blev ju ut ringd igår för att sitta som speaker på semifinalmatchen i Cup Kommunal mellan Västerbotten och Södermanland på Umeå Energi Arena Sol.

Det blev en rejält spännande match där Västerbotten var det starkare laget och trots spelövertag låg under med 0-1 i paus efter en rensning som gick i eget mål av en spelare i Västerbotten, men i andra halvlek så ökade Västerbotten pressen och lyckades få in ett mål och var snubblande nära på att få in ett till men mitt i all press så fick Södermanland en straff som Västerbottens målvakt räddade och matchen gick till en resultatlös förlängning och därefter straffar som Västerbotten var bättre i och därmed tog hem segern med 3-2, var en hel del folk på plats och såg matchen faktiskt så juniorelit tjejerna fick  jobba rätt bra i kiosken med att sälja kaffe och annat.

Men nu ska jag återgå till att försöka härda ut den här dagen också trots begynnande ökning av värken.