Meny Stäng

Påskledig

Så har man ju varit urusel på att uppdatera här igen.
Vet att jag sagt att jag ska bli bättre på att skriva här men ibland finns inte orken när man kommit hem efter jobbet.
Sitter ju trots allt och jobbar med hemsidor hela dagarna och har inte mått sådär toppen sista tiden mestadels på grund av det väder som varit sista veckorna.

Hur som så har jag börjat bygga om hemsidan åt Bakfickan som ju varit på tapeten ett tag men äntligen dök han som ska sköta om den upp så jag fick börja rodda om på sidan lite, har lagt in öppettiderna i headern på sidan så nu kan ingen missa dom och även tagit bort några av deras sponsorer samt lagt till nya och fixat lite till mede den idag, tyvärr hinner man ju inte med så mycket på 3 timmar men jag har dock kommit en bit på väg så förhoppningsvis blir den färdig veckan efter påsk om allt går som jag vill.

Eftersom jag dessutom bara jobbar eftermiddagar och att företaget jag går genom för att få med rullen upp är stängt på torsdag så blir det långhelg för mig så bara att man passar på och vilar upp sig, blir nog en tur ut till antingen mamma eller till Pengsjö nån dag under påsken om nu folk behagar vara hemma.

Men nu ska jag försöka hålla mig vaken några timmar till i alla fall, annars lär man ju vakna strax efter midnatt och inte kunna sova mer inatt.